Tuesday, May 19, 2015

605; Urut

Bismillah.


Hahah teringat dulu masa deskie dengan izyan kitorang selalu sangat saling urut each other's belakang sebab selalu sangat nak tertidur dlm class. 

Sampaikan sir mustaqim pun tegur. Bila sir menulis kat whiteboard, kitorang urut. Bila dia pandang depan kitorang cepat cepat buat muka tak bersalah salin nota. Ada sekali tu terkantoi dgn sir, tu yang dapat nama 'sleepy' tu. 

Paling tak leh blah, Pn Bahayah cakap kitorang dua ni mencurigakan as in nak cakap kitorang ni lesbo hahahahahahah. Nasib baik classmates tolong back up.

Ok tu lawak.

No comments: