Tuesday, May 19, 2015

606; Rapat Bed (Wan)

Bismillah.


Teringat masa kat estiep dulu tah apa tah penakutnya aku ni. Nak tidur mesti nak kena rapat katil dengan wan. Maybe sebab aku katil first skali & paling dekat dgn toilet & pintu kot. Hahah.

Ada satu malam tu, nak teruskan rutin rapatkan bed dengan wan, time tu lah pulak wan punya tangan 'hanging' kat tepi katil tu. 

Dahhh tak boleh nak rapatkan katil hahahaahah.

Maka terjadilah lukisan yang sebegitu rupa...

No comments: