Monday, May 25, 2015

618; Kenangan Add Maths

Bismillah.


Teringat dulu masa form 5 menangis depan kelas sebab kena pukul dengan sir sebab buat silly mistakes dalam latihan add maths. Hahahahah padahal cepuk sikit je, tak sakit pun tau, sakit malu adalah sikit. Nasib badan lah agaknya, time aku buat banyak mistakes lah dia suruh aku baca semua jawapan kat depan. Lepas dah bergenang ayaq mata tu, sambung baca jawapan dengan suara bergetar pastu cover dengan gelak sikit. Ya rabbi, entah apa". 

Tapi aku yakin ah sir bukan sengaja buat macam tu. Lagipun baanyak sangat careless, cikgu mana yang tak geram. Agaknya kalau sir tak pukul haritu, entah dapat ke tidak aku score add maths spm. 

Nota:
Hmm kadang kenangan pahit pada masa sekarang ni lah yang akan jadi kenangan manis kelak. 



No comments: