Thursday, November 5, 2015

847; Bubu

Bismillah.

(my 649th blog post in bubu's wreck it journal)

sorry bubu, walaupun dah 10 minggu dah post ni aku baru perasan hmm haha. kantoi stalk haha tapi takpe aku sayang kau and tahu kau lagi sayang aku kuikui. haih, balik malaysia cepat sikit wey lahai rindu betul masa kau suruh junior tocang rambut kau, zaman zaman awie kau, bukit beruang, tulisan stf buruk tapi comel kau tu, suara monotone kau tu eyy rasa nak tepuk tepuk pulak pipi kau now ni haha. hmm takleh panjang sgt nanti kau kembang sgt papehal roger kayy jgn layan sgt abang hindustan kat sana tu hmm bye :(

1710

No comments: